برای برداشتن خال ها ابتدا باید پزشک متخصص را بر اساس معیار ها و نکات مختلف، شناسایی و سپس انتخاب کرد. قبل از برداشتن خال ها باید نوع خال توسط پزشک معالج مربوطه شناسایی شود. زیرا خال ها انواع مختلف و متنوعی دارند، در نتیجه روش لازم برای برداشتن آن ها منحصر به فرد خواهد بود. از روش های انجام این امر می توان به استفاده از لیزر، استفاده از دستگاه آر اف و استفاده از دستگاه پلکسر اشاره کرد. توجه داشته باشید که برداشتن خال باید حتماً توسط متخصص خال برداری انجام شود. هر کدام از روش های نامبرده دستورالعمل های مراقبتی منحصر به فردی دارند که قصد داریم در اینجا به بیان مراقبت های بعد از برداشتن خال با پلکسر بپردازیم.
دستورالعمل های بعد از برداشتن خال با پلکسر
برداشتن انواع خال با استفاده از پلکسر و یا سایر روش ها تنها به تشخیص پزشک معالج بستگی دارد. لازم به ذکر می باشد که دستورالعمل های مراقبتی بعد از استفاده از پلکسر جهت برداشتن خال ها باعث می شود تا فرد بیماری از انجام کار نتیجه بهتری دریافت کند، جای آن زود تر بهبود یابد و همچنین عوارض آن به حداقل برسد. توجه داشته باشید که برداشتن خال باید حتماً توسط فرد خبره و متخصص انجام گیرد. اگر به دنبال خدمات خال برداری اصفهان هستید، کلینیک دکتر قانعی با متخصصان چیره در زمینه زیبایی برای زیبایی بخشی بیشتر به شما حاضر است. از مراقبت های بعد از برداشتن خال با پلکسر می توان به موارد زیر اشاره کرد:
عدم انجام ورزش های سنگین: یکی از دستورالعمل های مراقبتی بعد از انجام پلکسر جهت برداشتن و یا از بین بردن انواع خال ها، عدم انجام ورزش های سنگین طی 48 ساعت الی 72 ساعت بعد از انجام این روش می باشد. در واقع در این روش پوست و محل تحت درمان حساس می شود که انجام ورزش های سنگین باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و باعث عرق کردن فرد می شود. عرق کردن باعث تحریک محل تحت درمان می شود که التهاب آن را در پی دارد.
عدم تماس با آب: یکی دیگر از مراقبت های بعد از برداشتن خال با پلکسر عدم تماس محل تحت درمان با آب خواهد بود. بعد از انجام پلکسر جهت برداشتن انواع خال ها تا 48 ساعت از تماس محل مورد نظر با آب خودداری کنید. لازم به ذکر است که استحمام و انجام ورزش سونا و همچنین استفاده از سونا ممنوع می باشد.
عدم دستکاری محل تحت درمان: از دیگر مراقبت های بعد از برداشتن خال با پلکسر، عدم دستکاری محل مورد نظر می باشد. همان طور که گفته شد بعد از انجام پلکسر محل تحت درمان حساس می شود، در نتیجه دستکاری آن و یا ماساژ آن روند درمان را کند می کند و خطرات جبران ناپذیری را ایجاد خواهد کرد. ممکن است بعد از انجام این روش در محل مورد نظر خون مردگی مشاهده شود. این لکه های خونی بعد از مدتی جذب می شوند، در نتیجه آن ها را دستکاری نکنید و نگران آن ها نباشید.
عدم استفاده از لوازم آرایشی: اگر برای برداشتن خال های موجود در صورت خود اقدام کرده اید، عدم استفاده از لوازم آرایشی تا 48 ساعت بعد از انجام این روش از مراقبت های بعد از برداشتن خال با پلکسر به حساب می آید. محصولات آرایشی ممکن است باعث التهاب بیشتر پوست، افزایش شدت سوزش آن و … شود.
عدم قرار گرفتن در معرض نور خورشید: از دیگر مراقبت های بعد از برداشتن خال با پلکسر، عدم قرار گرفتن در معرض نور خورشید می باشد. همان طور که می دانید نور خورشید دارای اشعه های مضر است که برای پوست و سلامتی آن ضرر دارد. از مصرف کرم های ضد آفتاب فاقد الکل یکی دیگر مراقبت های بعد از برداشتن خال با پلکسر است.
عدم استفاده از لایه بردار ها: بعد از انجام پلکسر از مصرف لایه بردار ها به شدت خودداری کنید.
موارد ذکر شده در بالا از جمله دستورالعمل های مشترک برای مراقبت های بعد از برداشتن خال با آر اف و مراقبت های بعد از برداشتن خال با پلکسر می باشند. رعابت این موارد به بهبود هرچه زودتر پوست شما کمک خواهد کرد.