خال ها یکی از ضایعه های گوشتی می باشند که سطح پوست اکثر افراد را تحت شعاع قرار داده اند. خال ها مانند سایر ضایعه های گوشتی انواع مختلف و متنوعی دارند. روش هایی مختلفی جهت برداشتن و از بین بردن انواع خال ها وجود دارد که می توان به لیزر آن ها، استفاده از دستگاه آر اف، استفاده از دستگاه پلکسر و … اشاره کرد. از جمله کاربرهای لیزر می توان به برداشتن خال قرمز با لیزر و لیزر خال های ریز صورت اشاره کرد. در اینجا قصد داریم به مراقبت های بعد از برداشتن خال با آر اف بپردازیم و همچنین نحوه انجام کار، هزینه آن و … را بیان خواهیم کرد.
برداشتن خال با آر اف
یکی از روش های موثر در از بین بردن انواع خال ها استفاده از دستگاه آر اف می باشد. در این روش از دستگاه منحصر به فردی جهت برداشتن خال ها استفاده می شود که روش و یا اساس این نوع روش رادیوفرکانسی بوده است. دستگاه مصرفی در این نوع روش، دستگاه های آر اف می باشد که به تولید و ارسال امواج مایکرووِیو به سطح پوست و محل مورد نظر می پردازد. در این روش امکان تنظیم ارسال عمق امواج مایکرووِیو وجود دارد، در نتیجه عمق این امواج را می توان با توجه به شدت عارضه و نوع خال تنظیم کرد. لازم به ذکر است که در روش آر اف احتمال خطای انسانی و باقی ماندن جای درمان صفر می باشد. این روش یکی از مدرن ترین روش ها در از بین بردن انواع خال محسوب می شود. اگر به دنبال خدمات خال برداری اصفهان هستید، در کلینیک دکتر الهه قانعی این کار توسط بهترین های متخصص خال برداری در اصفهان برای زیبایی بخشی بیشتر به شما انجام می پذیرد.
دستورالعمل های بعد از برداشتن خال با آر اف
در اینجا قصد داریم به بیان دستورالعمل های مراقبتی و یا مراقبت های بعد از برداشتن خال با آر اف بپردازیم و دستورالعمل های مراقبتی پیشنهادی را بیان کنیم. از جمله این دستورالعمل ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
یکی از مراقبت های بعد از برداشتن خال با آر اف، عدم باز کردن پانسمان محل تحت درمان می باشد. در واقع بعد از انجام آر اف به مدت 48 ساعت از باز کردن پانسمان خودداری کنید.
از دیگر مراقبت های بعد از برداشتن خال با آر اف عدم تماس محل تحت درمان با آب خواهد بود. در حقیقت بعد از 72 ساعت از تماس محل مورد نظر با آب جلوگیری کنید. لازم به ذکر است که از انجام شنا و رفتن به استخر به شدت اجتناب کنید.
بعد از انجام آر اف، دستورات پزشک را به خوبی و به صورت مرتب اجرا کنید. پزشک معالج با توجه به نوع عارضه و شدت آن دستورالعمل هایی تحت مراقبت های بعد از برداشتن خال با آر اف تجویز می کند که می توان به مصرف آنتی بیوتیک ها، پماد های ترمیم کننده و … اشاره کرد، در نتیجه بهتر است آن ها را متناسب با دستور پزشک اجرا کنید.
بعد از انجام این روش به مدت یک هفته از قرار گرفتن برابر نور خورشید اجتناب کنید. انجام آر اف باعث تحریک پوست می شود. در نتیجه التهاب، قرمز شدن، سوزش و خارش از عوارض آن می باشد. قرار گرفتن در معرض نور خورشید به تشدید این عوارض کمک می کند. لازم به ذکر است که از مصرف کرم های ضد آفتاب فاقد الکل غافل نشوید.
یکی دیگر از مراقبت های بعد از برداشتن خال با آر اف عدم استفاده از انواع لایه بردار ها می باشد. استفاده از لایه بردار ها تا 72 ساعت بعد از انجام آر اف جهت برداشتن خال ممنوع است؛ زیرا روند بهبود و همچنین درمان را کند می کند.
بعد از برداشتن خال با آر اف به تغذیه خود توجه کنید. در این ایام از مصرف آب و آب میوه های طبیعی غافل نشوید. در طول روز حتما 8 لیوان آب را بنوشید.